Coverfoto

Voorstelling & Foto's

Welkom bij het kruidenierswinkeltje van Marie, oftewel "Epicerie de Marie". Bijna 100 jaar geleden startte Marie haar winkeltje langs het toen drukbevaarde Kempisch kanaal, ter hoogte van Sas 5. Vandaag is de woning echter grondig gerenoveerd, maar niet zonder het authentieke karakter zoveel mogelijk te bewaren. De charme van het huis dompelt je in een wip onder in een knusse en gemoedelijke sfeer eigen aan de Kempen.

Het charmante huis biedt plaats aan maximaal 9 personen, beschikt over 3 slaapkamers en 2 badkamers (één met bad en één met douche), heeft een ruime omwalde tuin en voorziet in alle gangbaar modern comfort. Midden in een rustige en groene omgeving, met het kanaal voor de deur, vormt het de ideale uitvalsbasis voor natuurliefhebbers en sportievelingen. Bovendien is het heerlijk verpozen in het meer dan 100 jaar oude bruine cafe met ruim bierassortiment naast de deur. Voor een uitgebreidere beschrijving en foto's kan u hier terecht.

Omgeving & Evenementen

Ontspannen in een met natuur en rust verzadigde regio of actief het groen verkennen? Alles start van bij de eerste stap uit de voordeur. Volg het kanaal, op of langs het water, dwaal af via kleine bosweggetjes of grote lanen langsheen weide- en heidelandschappen en ontdek de pure rust en schoonheid van de Kempense Meren... Klik hier voor meer info over routes en mogelijkheden.

Tarieven & Beschikbaarheid

Het huis kan gehuurd worden per week, weekend, midweek, of voor langere perioden. Maar, ook voor andere dan deze standaardperioden mag u ons gerust een mailtje sturen!

Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen zomertarieven en wintertarieven, noch tussen hoogseizoen en laagseizoen.

Prijzen zijn:

  • - INCLUSIEF: waterverbruik
  • - EXCLUSIEF: waarborgsom en energietoeslag al naar verbruik
  • Huisdieren worden niet toegelaten.
  • Wij verzoeken rokers ook niet binnenshuis te roken.

Voor een reservatieaanvraag stuur je best een mailtje naar info@epiceriedemarie.be.

Panoramafoto

Contact & Bereikbaarheid

Voor meer informatie, reservaties of opmerkingen kan u ons altijd contacteren via:

Adres: Schans 14, 2480 DESSEL - België/Belgique/Belgium

Postadres: Almenstraat 41, 2480 DESSEL - België

Telefoon: (0032)(0)497 47 67 74

E-mail: info@epiceriedemarie.be

De vakantiewoning is eenvoudig te bereiken met de wagen. Zowel via de E34 (afrit Retie), als via de E313 (afrit Ham). Ook het openbaar vervoer brengt je een heel eind op weg, via treinstation Mol en bushalte Dessel Goormansdijk ( - vanaf daar is het nog een kleine 2 kilometer verder).

Bij de vakantiewoning is er ruime parkeergelegenheid. Zowel voor het huis als binnen de omheining naast het huis is er plaats om meerdere wagens te parkeren.

Voor het bekijken van de locatie op kaart of een routebeschrijving naar de vakantiewoning kan je hier terecht.