Tarieven

De vakantiewoning kan gehuurd worden per:

PeriodeDuurPrijs
Weekmaandag 14u00 - zondag 20u00650 euro
Weekendvrijdag uur o.t.k. - zondag 20u00420 euro
Midweekmaandag 14u00 - donderdag 17u00420 euro
Langetermijnverhuur (vanaf 4 weken) 500€/week

De prijs voor een extra nacht bedraagt 80 euro, van toepassing op gewone weekdagen, mits beschikbaarheid van de woning. Voor langere perioden of andere dan de standaardperioden kan u ons ook steeds uw aanvraag sturen, zodat we een offerte op maat kunnen opstellen.

Bovenop de huurprijs dient ook nog een borgsom van 250 euro betaald te worden.

Elektriciteits- en verwarmingskosten zullen worden aangerekend op basis van verbruik, aan de tijdens de huurperiode geldende tarieven. Deze kosten zullen bij het terugstorten van de borg in mindering gebracht worden.

De vakantiewoning biedt plaats aan maximaal 9 personen.

Beschikbaarheid

Voor het nagaan van de beschikbaarheid tijdens de door u gewenste periode(n), kan u ons best een mailtje sturen met uw specifieke aanvraag. We zullen u dan zo snel mogelijk een antwoord terugsturen. Echter, onze reservatiekalender kan u al aardig op weg helpen! *

* : Deze reservatiekalender wordt niet in real-time bijgewerkt, dus hij kan onvolledig zijn. Vandaar dat u best ook via mail eens navraagt.

Huisreglement

Huisdieren zijn niet toegelaten.

Wij vragen onze gasten ook om niet binnenshuis te roken. Er is ruim plaats in de tuin en op het terras voor het huis.

Voorwaarden

De waarborgsom dient ten laatste 14 dagen voor aankomst gestort te zijn, en wordt ook ten laatste 14 dagen na vertrek terugbetaald indien er geen schade of onregelmatigheden aan de woning werden aangebracht. In geval van onregelmatigheden wordt (een redelijk en representatief deel van) de borgsom ingehouden om de schade te vergoeden.